Mesbah Atillah is de nieuwe assistent-coach van Mirko Licata bij RC Hades (Tweede Nationale B).
Volledig scherm
Mesbah Atillah is de nieuwe assistent-coach van Mirko Licata bij RC Hades (Tweede Nationale B). © Borgerhoff

Mesbah Atillah is de nieuwe T2 van RC Hades

Voetbal Tweede nationale BNa de overgang van Steven Stijnen naar Patro Eisden moest coach Mirko Licata op zoek naar een nieuwe assistent. De keuze viel op Mesbah Atillah (54), al 25 jaar jeugdtrainer bij RC Hades en met dit seizoen de U16 onder zijn hoede.

 1. Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwinning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”

  Luke Knapke (Limburg United): “Verdiende overwin­ning tegen Bergen, al werd het nog bibberen in de laatste vier minuten”

  Het werd een knotsgekke partij in de Alverberg tegen Bergen. Limburg United onder impuls van de Canadees Daniel Mullings nam een agressieve start en kon snel een kloof slaan. De Henegouwers moesten achtervolgen tot vier minuten van het einde de mannen van coach Vedran Bosnic plots op voorsprong kwamen. De Amerikaanse rookie Luke Knapke was dan bepalend met een knappe bom en de punten bleven verdiend (70-68, red.) in Hasselt. Op de persconferentie opende Bosniër Bosnic met de felicitaties voor Limburg United.
 1. Miguel Verwee ruilt Otegem voor ambitieuze vierdeprovincialer Jong Helkijn: “Ik wil weer plezier hebben in het voetbal”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B/VIERDE PROVINCIALE C

  Miguel Verwee ruilt Otegem voor ambitieuze vierdepro­vin­ci­a­ler Jong Helkijn: “Ik wil weer plezier hebben in het voetbal”

  De ervaren Miguel Verwee (32) vertrekt bij tweedeprovincialer Blauwvoet Otegem. Hij tekende voor vierdeprovincialer Jong Helkijn. “Het is weliswaar twee reeksen lager, maar Helkijn is een ambitieuze ploeg”, aldus Verwee, die de aanvoerdersband droeg bij Otegem. “Na acht-negen jaar was het op bij Otegem. Ik vond het nu het moment om eens te verleggen.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"