Elisha Sam was een handvol keer trefzeker voor Notts County. Te weinig, zo vindt de Merksemnaar zelf.
Volledig scherm
Elisha Sam was een handvol keer trefzeker voor Notts County. Te weinig, zo vindt de Merksemnaar zelf. © Notts County / RV

Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.

  1. Amaury Cordeel in laatste rechte lijn voor thuisraces in Francorchamps eind deze maand
    Autosport

    Amaury Cordeel in laatste rechte lijn voor thuisraces in Francor­champs eind deze maand

    Dit weekend is de autosportactualiteit geconcentreerd op twee plaatsen: de Hungaroring in de Hongaarse hoofdstad Boedapest en Spa-Francorchamps in onze Ardennen. Waar in Spa de bekende 24-uursrace voor GT-wagens op het menu staat, zijn in Hongarije de F1-rijders, maar ook de F3-rijders aan het werk, met onder meer onze jonge landgenoot Amaury Cordeel. Cordeel groeit stap voor stap in zijn maidenseizoen, maar het is geen makkelijke weg voor het talent uit Temse.