Elisha Sam was een handvol keer trefzeker voor Notts County. Te weinig, zo vindt de Merksemnaar zelf.
Volledig scherm
Elisha Sam was een handvol keer trefzeker voor Notts County. Te weinig, zo vindt de Merksemnaar zelf. © Notts County / RV

Merksemnaar Elisha Sam promoveert niet met Notts County na nederlaag in halve finale van de play-offs: “Ons seizoen is mislukt”

Afgelopen weekend gingen Elisha Sam en Notts County met 4-2 onderuit in de halve finale van de play-offs tegen Torquay United, 4-2 werd het na verlengingen. Daarmee vergooide de oudste, professionele voetbalclub ter wereld (officieel is Sheffield FC de oudste club, red.) zijn laatste kans op promotie naar de League Two en vooral weg uit het amateurvoetbal. Een grote ontgoocheling voor Sam die zelf meer had verwacht van zijn eerste jaar in Engeland.

  1. Sander Van Hoogten en Berlaar-Heikant leven plots op heel veel hoop na zege tegen Pelt: “Het was heel erg leuk om het echte Heikant weer te zien opstaan”
    voetbal derde nationale B

    Sander Van Hoogten en Ber­laar-Hei­kant leven plots op heel veel hoop na zege tegen Pelt: “Het was heel erg leuk om het echte Heikant weer te zien opstaan”

    De wereld ziet er voor Berlaar-Heikant plots weer zoveel rooskleuriger uit. De 3-1-zege tegen Pelt, vorig weekend, heeft de club opnieuw op de voetbalkaart gezet. De nul is uit de tabellen, maar vooral ook, de manier waarop Berlaar-Heikant die drie punten veroverde, laat het beste verhopen voor de toekomst. Op naar Beringen, dat nog steeds puntenloos en hekkensluiter is.