Ondanks de nederlaag niets dan lachende gezichten bij de spelers van Menen die achteraf nog een feestje bouwden met de fans.
Volledig scherm
Ondanks de nederlaag niets dan lachende gezichten bij de spelers van Menen die achteraf nog een feestje bouwden met de fans. © VDB

Menen niet opgewassen tegen kampioen Roeselare: “Fier op beste seizoen ooit”

VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUEMenen is er niet in geslaagd om het kampioensfeestje van Roeselare uit te stellen. De troepen van coach Frank Depestele waren ook in het derde finaleduel niet opgewassen tegen de Roeselaarse machine (25-22, 25-20 en 25-13). Ondanks het verlies in de titelfinale kan Menen terugblikken op een memorabel seizoen.

 1. Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeidzjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”
  Wielrennen elites z/c

  Andreas Goeman wint slotrit in Ronde van Iran-Azebeid­zjan: “Vijfdaagse was een groot succes voor de ploeg”

  De voorbije dagen was Andreas Goeman (23) met Tarteletto-Isorex aan de slag in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. De Denderleeuwenaar reed net als de ploeg een sterke rittenwedstrijd en zag zijn inspanningen beloond met ritwinst in de laatste etappe. De Nationale Sluitingsprijs in Putte-Kapellen wordt volgende dinsdag zijn laatste opdracht van het seizoen.
 2. Eric Bocat (STVV): “Zeker niet kansloos tegen Antwerp, omdat we op verplaatsing beter scoren”

  Eric Bocat (STVV): “Zeker niet kansloos tegen Antwerp, omdat we op verplaat­sing beter scoren”

  Eupen pleegde een hold-up op Stayen. De pijnlijke nederlaag bleef nog enkele dagen nazinderen, maar de focus moet naar vrijdag, want dan zakken de Kanaries af naar Deurne om het op te nemen tegen Antwerp. De surprise van coach Bernd Hollerbach thuis tegen Eupen was het optreden van Eric Bocat. De Franse flankspeler kan terugblikken op een goede prestatie en wil dat graag bevestigen tegen de Great Old.
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.