Mehdi Tarfi mocht vorige zaterdag in het slotkwartier van de match bij Lierse Kempenzonen invallen en hoopt in de cupmatch bij Club Brugge aan de aftrap te komen.
Volledig scherm
Mehdi Tarfi mocht vorige zaterdag in het slotkwartier van de match bij Lierse Kempenzonen invallen en hoopt in de cupmatch bij Club Brugge aan de aftrap te komen. © Belga

Mehdi Tarfi (SK Deinze) bewaart uitstekende herinneringen aan bekermatch tegen Club Brugge: “Maar blauw-zwart staat veel verder dan drie jaar geleden”

voetbal beker van BelgiëVoor Mehdi Tarfi (28), een Anderlechtman, is zijn fraaie goal in de bekermatch tegen Club Brugge in september 2018 een hoogtepunt. Toen knalde hij, met Arnaud De Greef die voor 2-0 zorgde en ook een paars-wit hart heeft, blauw-zwart uit de Beker van België.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.