Mehdi Tarfi mocht vorige zaterdag in het slotkwartier van de match bij Lierse Kempenzonen invallen en hoopt in de cupmatch bij Club Brugge aan de aftrap te komen.
Volledig scherm
Mehdi Tarfi mocht vorige zaterdag in het slotkwartier van de match bij Lierse Kempenzonen invallen en hoopt in de cupmatch bij Club Brugge aan de aftrap te komen. © Belga

Mehdi Tarfi (SK Deinze) bewaart uitstekende herinneringen aan bekermatch tegen Club Brugge: “Maar blauw-zwart staat veel verder dan drie jaar geleden”

voetbal beker van BelgiëVoor Mehdi Tarfi (28), een Anderlechtman, is zijn fraaie goal in de bekermatch tegen Club Brugge in september 2018 een hoogtepunt. Toen knalde hij, met Arnaud De Greef die voor 2-0 zorgde en ook een paars-wit hart heeft, blauw-zwart uit de Beker van België.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

  Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.