Mehdi Naqqadi (l.) stond afgelopen zaterdag na dik twintig minuten al 0-3 voor met Hoogstraten.
Volledig scherm
Mehdi Naqqadi (l.) stond afgelopen zaterdag na dik twintig minuten al 0-3 voor met Hoogstraten. © GMAX

Mehdi Naqqadi en Hoogstraten kennen weinig moeite met Cappellen: “Als we ons niveau halen, zijn we voor veel ploegen meer dan een maatje te groot”

voetbal tweede nationale BNa de thuisnederlaag tegen Londerzeel heeft tweedenationaler Hoogstraten zaterdag opnieuw aangeknoopt met de zege. En wat voor één. Mehdi Naqqadi en co. wonnen na een indrukwekkende eerste helft met liefst 1-4 op het veld van Cappellen.

 1. Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gedisciplineerd.
  autosport Antwerpen

  Stouf wint de Legend Boucles, vader en dochter Kenis doen het ook zeer goed. Publiek heel het weekend zeer gediscipli­neerd.

  De Legend Boucles @ Bastogne is een zeer bijzondere proef, een wedstrijd ook die erg veeleisend is. De editie 2023 vormde daarop geen uitzondering, in tegendeel. De lijst van opgevers was bijzonder indrukwekkend, terwijl de wedstrijd nooit beslist leek. Net als in 2011, zijn het de West-Vlamingen Stefaan Stouf en Joris Erard die de zege wegkapen en nu tweemaal op het palmares van de grootste Belgische rally voor historische bolides staan. Kempenaar Guino Kenis en zijn co Bjorn Vanoverschelde werden in hun BMW knap tweede, terwijl dochter Julie Kenis ook haar visitekaartje afgaf.
 2. Geert Broeckaert (SV Rumbeke): “Zes op zes geeft extra vertrouwen om operatie behoud tot een goed einde te brengen”
  Voetbal derde nationale A

  Geert Broeckaert (SV Rumbeke): “Zes op zes geeft extra vertrouwen om operatie behoud tot een goed einde te brengen”

  SV Rumbeke boekte zaterdagavond een nieuwe driepunter door de thuisderby tegen SC Wielsbeke met 2-0 te winnen. Jens Kindt en Naigell Vanfleteren zorgden voor de Rumbeekse treffers, zodat SV Rumbeke in de stand de marge met de teams net boven hen wat kleiner ziet worden. De hoop op een verlengd verblijf in derde nationale is in het Rumbeekse Sportpark weer wat groter geworden.
 1. Geblokkeerde rug is streep door eerste WK van Yoren Vanhoudt: “Grote teleurstelling”
  Veldrijden WK junior

  Geblokkeer­de rug is streep door eerste WK van Yoren Vanhoudt: “Grote teleurstel­ling”

  Yoren Vanhoudt beleefde weinig plezier aan zijn eerste WK in het veld. De junior uit Zolder eindigde op de 61ste plaats op vierenhalve minuut van de Franse winnaar Leo Bisiaux. Vanhoudt moest na afloop zijn tranen verbijten want de regenboogstrijd bracht niet wat hij ervan verwacht had. “Ik voelde al in de eerste ronde dat het heel moeilijk zou worden. Eigenlijk heb ik op geen enkel moment een goed ritme gevonden”, vertelt Vanhoudt.