Meg De Bruyne had zich haar debuut in de Wereldbeker anders voorgesteld. Met supporters.
Volledig scherm
Meg De Bruyne had zich haar debuut in de Wereldbeker anders voorgesteld. Met supporters. © Geert De Rycke

Meg De Bruyne debuteert in manche van Wereldbeker in Dendermonde: “Ik had toch de meeste supporters”

Veldrijden vrouwen eliteVoor Meg De Bruyne moest de manche van de Wereldbeker in Dendermonde een hoogtepunt in haar carrière worden. Plots werd beslist om zonder publiek te crossen. Desondanks kon de thuisrijdster toch met een goed gevoel fietsen en rekenen op de steun van enkele onverwachte supporters die zich keurig hielden aan alle regels.

  1. Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale A

    Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”

    KM Torhout zat na een nul op twaalf even in een benarde situatie in tweede nationale A, waar het terugzakte tot de zestiende plaats in het klassement. Na een knappe 0-1-overwinning op het veld van Eendracht Aalst en een ruime 4-0-zege tegen RC Gent, klom de Velodroomformatie de voorbije weken echter opnieuw op tot een veilige dertiende plaats, al is het behoud, met nog zeven wedstrijden te gaan, allerminst een zekerheid. De ploeg van Jasper Cornillie trekt deze zondag naar subtopper Merelbeke, dat zesde staat.