Grégoire Munster is het opkomende rallytalent van ons land en bewees dat met een knappe tweede plaats in het Belgisch kampioenschap.
Volledig scherm
Grégoire Munster is het opkomende rallytalent van ons land en bewees dat met een knappe tweede plaats in het Belgisch kampioenschap. © RV

Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

autosportGrégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally. 

  1. Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”
    voetbal tweede nationale B

    Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”

    Er staat geen maat op de transferhonger van Houtvenne. De rode lantaarn in tweede nationale B voegde het voorbije weekend Jordy Mathei aan zijn kern toe. De inwoner van Sint-Truiden komt over van Dessel Sport, waar hij zowat de ganse eerste ronde basisspeler was. De overgang dankt Houtvenne aan de samenwerking met Westerlo. Het is meteen de zesde nieuwkomer voor de Hulshoutse formatie.