Nezar S'rifi bij zijn voorstelling bij VVV Venlo in september. De Mechelaar speelde echter geen minuut in de Eredivisie.
Volledig scherm
Nezar S'rifi bij zijn voorstelling bij VVV Venlo in september. De Mechelaar speelde echter geen minuut in de Eredivisie. © Foto VVV Venlo / RV

Mechelaar Nezar S’rifi blijft strijdvaardig na seizoen zonder speelminuten bij VVV Venlo: “Ik kreeg nooit de kans die ik verdiende”

Voetbal BuitenlandNezar S’rifi tekende vorige zomer een eenjarig contract bij VVV Venlo in de Eredivisie in de hoop er zijn carrière definitief op gang te trappen na een woelig begin. Maar jammer genoeg voor de Mechelaar kreeg hij er nog geen minuut speeltijd. Een grote ontgoocheling voor de 20-jarige middenvelder, maar ondanks de tegenslag blijft hij strijdvaardig. Al ligt zijn toekomst niet meer in Venlo.

 1. Jente Boons begint aan zijn wielerseizoen: “Ik kijk uit naar de buitenlandse koersen”
  Wielrennen

  Jente Boons begint aan zijn wielersei­zoen: “Ik kijk uit naar de buitenland­se koersen”

  Het wielerseizoen is eindelijk van start gegaan voor wie geen prof is. Ook voor Jente Boons die aan zijn eerste seizoen bij de beloften bezig is. De Looienaar kwam nog niet in actie, maar dat is achteraf gezien niet zo erg. “Het coronavirus had me te pakken en ik zat drie weken niet op de fiets. Gelukkig is dat verleden tijd en kijk ik uit naar mijn eerste koersen”, zegt Boons. “Ik leg de lat bewust niet te hoog. De ploeg geeft me trouwens de kans om rustig te groeien.”
 2. Trainer Bart Vandewalle (Zonhoven United) heeft vertrouwen in verjongde kern: “Youngsters moeten hun kans grijpen”

  Trainer Bart Vandewalle (Zonhoven United) heeft vertrouwen in verjongde kern: “Youngsters moeten hun kans grijpen”

  Trainer Bart Vandewalle zag verschillende sterkhouders afhaken, maar krijgt daarvoor een aantal enthousiaste en talentvolle youngsters in de plaats. Toch is Vandewalle tevreden dat good old Jonathan Schoofs op zijn stappen is teruggekeerd en nog een extra jaartje aan zijn rijkgevulde carrière toevoegt. Ook belangrijk is dat de accommodatie op de Basvelden een volledig nieuwe look krijgt en na komend seizoen de volledige thuishaven van de Zonhovense fusieploeg wordt.