Maxi Reschia ondertekende een contract dat hem twee jaar bindt aan RSCA.
Volledig scherm
Maxi Reschia ondertekende een contract dat hem twee jaar bindt aan RSCA. © EVL

Maximiliano Reschia is nieuwste aanwinst van RSCA Futsal: “Wereldtitel in 2016 was hoogtepunt”

Futsal eerste nationaleRSCA Futsal heeft er een absolute vedette bij. Maximiliano Reschia bereikte een overeenkomst met de Brusselse club. De Argentijn heeft een enorme status opgebouwd en behoort tot de wereldtop. Op zijn vierendertigste is Reschia nog altijd een meerwaarde op elk terrein. Dat bewees hij het afgelopen seizoen nog in de Champions League met Levante.

 1. Succes voor volleybalsters uit Sinaai tijdens de finales beachvolleybal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”
  Beachvolleybal

  Succes voor volleybal­sters uit Sinaai tijdens de finales beachvol­ley­bal voor de jeugd: “Ons geluk kan niet op”

  De familie Vervloet had tijdens deze bloedhete dagen heel wat redenen om een feestje te bouwen op het Muntplein in Brussel. In het centrum van de hoofdstad werden de finales betwist van de Belgische jeugdkampioenschappen beachvolleybal. Dochter Simone haalde samen met Ella Joosen brons in de categorie U14 en de iets oudere dochter Ane-Line stond zelfs twee maal het podium: brons in de U18 en goud in de U16, telkens met Kato Hillen als beachpartner.
 2. Trainer Kris De Backer speelt met Lille United bekerwedstrijd in Erpe-Mere: “Het wordt een speciaal seizoen”
  Voetbal Beker van België

  Trainer Kris De Backer speelt met Lille United bekerwed­strijd in Er­pe-Me­re: “Het wordt een speciaal seizoen”

  Bij Lille United maken zich zondagnamiddag op voor een trip richting Oost-Vlaanderen. Erpe-Mere is voor de Kempische fusieclub de tweede tegenstander in de Cofidis Cup. Beide ploegen promoveerden vorig seizoen via de eindronde naar tweede afdeling. Trainer Kris De Backer blikt vooruit op wat voor Lille nu al het meest merkwaardige seizoen uit de clubgeschiedenis zal worden.
 1. Lyra-Lierse klaart de tweede bekerklus op het veld van Zwarte Leeuw (0-2) en neemt het volgend weekend op in en tegen RAA Louvière: “Leuke avond voor heel Lyra-Lierse”

  Ly­ra-Lier­se klaart de tweede bekerklus op het veld van Zwarte Leeuw (0-2) en neemt het volgend weekend op in en tegen RAA Louvière: “Leuke avond voor heel Ly­ra-Lier­se”

  In de derde ronde van de Croky Cup nam Lyra-Lierse het zaterdagavond op tegen Zwarte Leeuw. In de voorbereiding speelden beide ploegen al een keer tegen mekaar, toen werd het 0-3. Het voorbije weekend nam Lyra-Lierse weer de maat van de Kempenaars, nu eindigde de partij op 0-2. Lyra-Lierse bekert dus verder, en mag zich volgend weekend opmaken voor een verplaatsing naar RAA La Louvière, dat zondag met 2-4 ging winnen in Londerzeel.