Maxime Volant kopte tegen Bocholt de 0-1 op het bord.
Volledig scherm
Maxime Volant kopte tegen Bocholt de 0-1 op het bord. © Glen Deckers

Maxime Volant en Lyra-Lierse krijgen Sporting Hasselt over de vloer: “Opmars verder zetten wil zeggen ook deze wedstrijd winnen”

voetbal tweede nationale BLyra-Lierse lijkt zichzelf te hebben teruggevonden. Het voorbije weekend werd verdiend gewonnen van Bocholt (1-3), waardoor Lyra-Lierse de balans al helemaal in evenwicht heeft: vijf wedstrijden gespeeld, twee gewonnen, twee verloren, één gelijkspel, zes keer gescoord, zes tegengoals. Maar dat moet nog beter kunnen. Lees: de opmars moet worden verdergezet. Om die opmars kracht bij te zetten, moet zondag Sporting Hasselt, het nummer twee in de rangschikking, voor de bijl.

  1. 
Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”
    Triatlon

    Jelle Geens pakt knap brons in Grand Final in Abu Dhabi: “Ideaal om de winter mee in te gaan”

    De Limburgse triatlonprof Jelle Geens is zaterdag op de finalemanche van de World Triathlon Series in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, de zogenaamde Grand Final, als derde geëindigd. De wereldtitel én de overwinning in deze laatste wedstrijd ging naar de 26-jarige Fransman Léo Bergere, met dank aan Geens trouwens. Onze landgenoot zelf sloot zijn seizoen af met een vierde plaats in het eindklassement van het belangrijkste triatloncircuit ter wereld op de korte afstand.