Maxime Vander Biest is als spelverdeler een belangrijke pion binnen het elftal van KV Koksijde-Oostduinkerke.
Volledig scherm
Maxime Vander Biest is als spelverdeler een belangrijke pion binnen het elftal van KV Koksijde-Oostduinkerke. © Bart Vandenbroucke

Maxime Vander Biest en KV Koksijde-Oostduinkerke klopper leider Langemark-Poelkapelle: “Zo snel mogelijk naar top vier van het klassement”

voetbal vierde provinciale AKV Koksijde-Oostduinkerke doet in vierde provinciale A een uitstekende zaak met een 2-0-overwinning tegen leider Langemark-Poelkapelle, dat nu naar de tweede plaats zakt. Spelverdeler Maxime Vander Biest was met twee doelpunten de spilfiguur bij de kustploeg, die de laatste weken gestaag richting top vijf van het klassement oprukt.

  1. Gerben Thijssen komt thuis bij Intermarché-Wanty-Gobert: “Goed gevoel en enorm veel vertrouwen”
    Wielrennen profs

    Gerben Thijssen komt thuis bij Intermar­ché-Wan­ty-Go­bert: “Goed gevoel en enorm veel vertrouwen”

    Gerben Thijssen verkaste op nieuwjaarsdag van Lotto-Soudal naar Intermarché-Wanty-Gobert. Hij reed tweeënhalf seizoen in het rood-wit-zwarte tenue dat hij nu ruilt voor het flashy geel van de ploeg van Hilaire Van Der Schueren. Een nieuw shirt of toch meer? “Veel meer. Ik weet nu al dat ik thuisgekomen ben bij mijn nieuwe team. Ik voel veel vertrouwen en een heel duidelijke visie rond mijn taak in de ploeg. Ja, de sprinttrein staat al op papier. Aan mij om te bevestigen”, vertelt Gerben Thijssen.