Het werd een spannende eindronde van het Belgian Circuit voor Maxime Pauwels in Waterloo.
Volledig scherm
Het werd een spannende eindronde van het Belgian Circuit voor Maxime Pauwels in Waterloo. © Stolck / RV

Maxime Pauwels redt matchballen en wint Belgian Circuit: “Op deze manier doet het extra deugd”

tennisDe 24-jarige Maxime Pauwels concentreerde zich het voorbije seizoen voor het eerst volledig op het Belgian Circuit en dat leverde meteen de eindzege op. Op de eindronde in Waterloo overleefde Pauwels twee spannende driesetters: zowel in halve finale tegen Quin Verstegen als in finale tegen Olivier Rojas moest Pauwels een matchbal redden.

 1. Hasselt neemt het op tegen ploeg van Tim Verschueren (ex-Achel), Wellen en Datovoc kunnen klassement verbeteren
  Volleybal eerste nationale

  Hasselt neemt het op tegen ploeg van Tim Verschue­ren (ex-Achel), Wellen en Datovoc kunnen klassement verbeteren

  De Limburgse volleybalploegen in eerste nationale staan dit weekend voor interessante uitdagingen. Safesign Hasselt krijgt het bezoek van Volley Noorderkempen, het team van Tim Verschueren (ex-Achel). Hasselt gaat na enkele minder goede weken op zoek naar winst. Bij de vrouwen kunnen Wellen tegen Stekene en Datovoc tegen Bissegem bij winst een goede zaak doen.
 1. Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  Arne Denolf en KM Torhout B blaken van vertrouwen na twaalf op twaalf: “We willen graag hogerop in de nabije toekomst”

  KM Torhout B – een nieuwkomer in vierde provinciale B – is dit seizoen een van de revelaties in het provinciaal circuit. De piepjonge garde liet in de eerste weken hier en daar wel wat puntjes liggen, maar met een recente twaalf op twaalf is de Velodroomformatie opgeklommen tot een gedeelde vierde plaats in het klassement, op drie punten van nummer twee Varsenare B. De troepen van aanvoerder Arne Denolf trekken dit weekend naar leider Wingene.