De KCMG Porsche 911 van ex-winnaars Laurens Vanthoor en Maxime Martin, kanshebber op de zege in de 73ste editie van de 24 uur van Spa.
Volledig scherm
De KCMG Porsche 911 van ex-winnaars Laurens Vanthoor en Maxime Martin, kanshebber op de zege in de 73ste editie van de 24 uur van Spa. © RV / TWENTY-ONE_CREATION

Maxime Martin en Laurens Vanthoor willen samen de klassieker in de Ardennen weer op hun naam schrijven

AutosportDrie zeges tellen ze samen en ook dit jaar behoren ze tot de absolute kandidaten op de zege in de 24 uur van Spa, de grootste GT-race ter wereld. Bovendien delen Maxime Martin en Laurens Vanthoor één wagen: de KCMG Porsche 911 GT3-R met startnummer 47.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmuntende competitiestart”
  voetbal vierde provinciale C

  Gregory Werbrouck en SV De Ruiter willen zo snel mogelijk verloren plaats in derde weer innemen: “Een uitmunten­de competitie­start”

  De voorbije jaren ging het op sportief vlak bergaf met SV De Ruiter, want de Roeselaarse ploeg zakte in een snel tempo naar vierde provinciale. In de C-reeks nam de ploeg van coach Gregory Werbrouck alvast een prima start. Na vier speeldagen deelt SV De Ruiter samen met SV Anzegem B met het maximum van de punten de leidersplaats.