Maxime De Poorter, hier vorig seizoen in Gent-Staden dat dit jaar afgelast werd. De Zillebekenaar kijkt reikhalzend uit naar Le Samyn.
Volledig scherm
Maxime De Poorter, hier vorig seizoen in Gent-Staden dat dit jaar afgelast werd. De Zillebekenaar kijkt reikhalzend uit naar Le Samyn. © VDB

Maxime De Poorter komt dinsdag aan de start van Le Samyn: “Koershonger is bij iedereen groot”

WIELRENNEN PROFSTweedejaarsprof Maxime De Poorter (24) uit Zillebeke komt dinsdag met het continentale Tarteletto-Isorex aan de start van Le Samyn, de Waalse openingsklassieker. “Tijdens het openingsweekend bleek zowel tijdens de Omloop als Kuurne-Brussel-Kuurne dat het WorldTour-niveau hoog ligt en dat zal in Le Samyn niet anders zijn”, zegt De Poorter.

 1. Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”
  triatlon

  Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”

  Na zijn zesde plaats vorige week in de halve Ironman van Texas heeft onze landgenoot Bart Aernouts zijn eerste zege op Amerikaanse bodem te pakken. Na een spannende race kwam de Antwerpenaar zondag in Florida als eerste over de streep na een sterk fiets- en loopnummer. De conditie gaat duidelijk in stijgende lijn bij de vice-wereldkampioen Ironman van 2018 die nog minstens vijf weken in Amerika zal blijven. “Op 23 mei start ik een Tulsa (Oklahoma) met als doel een ticket te pakken voor het wereldkampioenschap in Hawaï”, kondigt een tevreden Aernouts aan.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"