Coach Maxime Annys (KVK Wellen) lijkt het amper te geloven, maar twee minuten voor tijd slikt zijn team wel de gelijkmaker van Termien.
Volledig scherm
Coach Maxime Annys (KVK Wellen) lijkt het amper te geloven, maar twee minuten voor tijd slikt zijn team wel de gelijkmaker van Termien. © Borgerhoff

Maxime Annys (KVK Wellen) na de derby tegen Termien: “We moeten leren onszelf te belonen”

Voetbal Derde nationale BAls je op slag van rusten op een 1-0-voorsprong klimt en je na de rust nog eens twee loepzuivere kansen krijgt om verder uit te lopen, moet je in principe een driepunter kunnen thuishouden. Niet zo Wellen en dat brak het team van coach Maxime Annys twee minuten voor tijd ook zuur op in de derby tegen Termien. Altijd eerlijk in zijn bewoordingen naar de spelers toe, liet hij niet na om vlak na afloop de dingen dan ook te benoemen. “Ja, zeker ontgoocheld over dit resultaat. Mijn team heeft hard gewerkt en in de voorbije maanden ook stappen vooruit gezet. Alleen, moet je de kansen die je krijgt wel benutten en niet hervallen in fouten, die we ook in 2021 al maakten.”

 1. Jeffe Landuyt (Belisia) na het 3-3-gelijkspel tegen Lille: “Ook met tien bleven wij baas, al mogen we met dat ene puntje uiteindelijk nog blij zijn”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  Jeffe Landuyt (Belisia) na het 3-3-gelijkspel tegen Lille: “Ook met tien bleven wij baas, al mogen we met dat ene puntje uiteinde­lijk nog blij zijn”

  Met welk gevoel blijf je na negentig minuten achter, als je voordien de doelpunten wat al te gemakkelijk weggaf en zelfs na de uitsluiting van Giovanni La Mantia, een halfuur lang de baas bent? “Het is gek hoe gemakkelijk we tegen Lille die doelpunten weggaven”, stelt Jeffe Landuyt. “Maar we toonden wel onze karaktersterkte en hielden zelfs na die tweede gele kaart voor La Mantia de bovenhand. Lille zakte erg laag in, waardoor er voor ons weinig ruimte te bespelen viel. Tevreden met die puntendeling, maar van de andere kant dus ook een beetje teleurgesteld, omdat er tegen dit Lille meer in zat.”
 2. KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provinciale na thuisnederlaag tegen Wielsbeke. Doelpuntenmaker Vincent Van Steenwinkel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”
  PREMIUM
  voetbal derde nationale A

  KFC Eppegem zeker van degradatie naar eerste provincia­le na thuisneder­laag tegen Wielsbeke. Doelpunten­ma­ker Vincent Van Steenwin­kel: “Niet vandaag dat we het seizoen verloren”

  KFC Eppegem verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Wielsbeke. Rechtsachter Vincent Van Steenwinkel bracht rood-groen nog wel op voorsprong, zijn eerste van het seizoen, maar zoals zo vaak zag het de tegenstander toch nog zegevieren. Met een achterstand van tien punten op een barrageplaats met nog drie matchen te gaan, is Eppegem sinds dit weekend ook officieel zeker van degradatie naar eerste provinciale.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.