KVK Wellen heeft net het eerste doelpunt aangetekend en legt er nadien nog vier in het mandje bij RCS Sart Tilman.
Volledig scherm
KVK Wellen heeft net het eerste doelpunt aangetekend en legt er nadien nog vier in het mandje bij RCS Sart Tilman. © Borgerhoff

Maxime Annys (KVK Wellen) loodst team vlot naar tweede ronde

voetbal eerste ronde Beker van BelgiëKVK Wellen heeft zich in de eerste ronde van de Beker van België alvast niet laten verrassen. Het team van coach Maxime Annys kreeg in de eerste officiële partij van het seizoen RCS Sart Tilman op bezoek. De opponent uit derde provinciale kon een halfuurtje standhouden, maar uiteindelijk sloot KVK Wellen met 5-0 de wedstrijd af.

 1. Dean Boiten (SV Belisia): “Lef getoond in de tweede helft”
  voetbal tweede nationale B

  Dean Boiten (SV Belisia): “Lef getoond in de tweede helft”

  Al weken keek men zowel bij SK Tongeren als bij SV Belisia uit naar deze wedstrijd. Geen van beide coaches liet de kans onbenut om de tegenstrever in andere confrontaties aan het werk te zien. Maar hoe je ook tracht vooraf een scenario te bedenken, uiteindelijk wordt het verhaal toch op de grasmat geschreven. De bezoekers uit Bilzen kregen het balbezit een beetje opgedrongen en deden daar in de eerste helft misschien iets te weinig mee.
 2. Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Winkel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”
  voetbal eerste nationale

  Patro Eisden verliest tegen St.-Eloois-Win­kel: “Veel te slap aan de wedstrijd begonnen”

  Na twee opeenvolgende draws schoof Patro Eisden in Winkel met 3-1 onderuit. De Maaslanders waren in de aanvangsfase niet bij de pinken. Alledrie de treffers vielen in de eerste helft. Na de rust beet Eisden feller van zich af, maar meer dan de eerreddende tegentreffer zat er niet in. Voor Sint-Eloos-Winkel was het de eerste zege van het seizoen. Patro blijft achter met een magere twee op negen.