Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel.
Volledig scherm
Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel. © Borgerhoff

Maxime Annys (KVK Wellen): “Enorm fier op de groep”

voetbal derde nationale BNa de thuisnederlaag op de openingsspeeldag tegen Turnhout en de puntendeling op Nijlen nadien, was het dan bij de derde keer eindelijk raak voor KVK Wellen. De setting met de voorstelling van een dertigtal jeugdteams leek ideaal om er een leuke avond van te maken. Dat werd het aan de Houtstraat ook, al had coach Maxime Annys allicht vooraf toch wel een ander scenario in gedachten.

 1. Nieuw trainersduo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokeffect in thuismatch tegen Wijgmaal”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Nieuw trainers­duo T1 Davy Heymans en T2 Didier Gaens moet het behoud verzekeren bij SK Tongeren: “Hopen op schokef­fect in thuismatch tegen Wijgmaal”

  Na het opstappen van Marco Pauls sprong sportief manager Jef Byloos in voor de - uiteindelijk verloren - derby bij Sporting Hasselt. De Eburonen staan voorlaatste en willen absoluut het behoud verzekeren. Voorzitter Steven Van Geeteruyen bleef niet bij de pakken zitten. Donderdagavond werd een nieuw trainersduo voorgesteld met Davy Heymans als T1 en Didier Gaens als T2. Vrijdag zal het duo voor het eerst de training leiden. Zaterdag zakt Olympia Wijgmaal naar de Sportoase af.
 1. Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”

  FC Kleit-LS Merendree is dé topper van de speeldag in tweede provinciale A. Twee ploegen in topvorm, beiden sterker dan voor de start van het seizoen gedacht. Bij FC Kleit is linkerwinger Gerd-Jan De Smet (19) een speler die in het oog springt en mee aan de basis van de hoogconjunctuur bij de bezembindersploeg ligt. Hij hoopt dat zijn ploeg tegen Merendree op het elan van de voorbije weken kan doorgaan.