Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel.
Volledig scherm
Maxime Annys (KVK Wellen) wijst de kortste weg naar het doel van tegenstrever Witgoor Dessel. © Borgerhoff

Maxime Annys (KVK Wellen): “Enorm fier op de groep”

voetbal derde nationale BNa de thuisnederlaag op de openingsspeeldag tegen Turnhout en de puntendeling op Nijlen nadien, was het dan bij de derde keer eindelijk raak voor KVK Wellen. De setting met de voorstelling van een dertigtal jeugdteams leek ideaal om er een leuke avond van te maken. Dat werd het aan de Houtstraat ook, al had coach Maxime Annys allicht vooraf toch wel een ander scenario in gedachten.

  1. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”
    voetbal Beker van België

    Trainer Vincent Euvrard (RWDM) neemt beker ernstig: “We willen graag ronde verder, ook al is Zulte Waregem grote uitdaging”

    Na het teleurstellend resultaat op Moeskroen (1-1) vorige vrijdag, waardoor RWDM ter plaatse blijft trappelen in de rangschikking van 1B, heeft de ploeg van trainer Vincent Euvrard sinds zaterdag volop de focus op de bekerwedstrijd tegen Zulte Waregem. “We nemen de beker ernstig en gaan er alles aan doen om een ronde verder te gaan”, verklaart de Molenbeekse coach.