Verdediger Maxim Spaey is op z'n 30ste één van de anciens bij KHO Bierbeek tussen al het jonge geweld.
Volledig scherm
Verdediger Maxim Spaey is op z'n 30ste één van de anciens bij KHO Bierbeek tussen al het jonge geweld. © Jorghé Van Hecke

Maxim Spaey en KHO Bierbeek hopen ook bij leider Kampenhout iets te gaan rapen: “Dezelfde wedstrijdmentaliteit tonen als in Hoegaarden”

voetbal eerste provincialeEen treffen tussen Sporting Kampenhout en KHO Bierbeek zal altijd de allure van een topper hebben in eerste provinciale, al hebben de troepen van coach Lavigne het dit seizoen dan lastig om een plaatsje in de top vijf te claimen. Benieuwd wie zondag het rechtstreekse duel naar zijn hand weet te zetten.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Michiel Vanhuysse loopt naar winst in Veurne: “Een beetje uit mijn comfortzone getreden”
  Veldlopen

  Michiel Vanhuysse loopt naar winst in Veurne: “Een beetje uit mijn comfortzo­ne getreden”

  Een week na het PK in Eernegem trokken de West-Vlaamse veldlopers naar Veurne voor de 17de editie van de Westhoekcross. Bij de senioren mannen toonde Michiel Vanhuysse (AZW) zijn goeie vorm door de zege te pakken voor gevestigde waarden als Steven Casteele (KKS) en Lukas Outtier (FLAC). Vorig weekend haalde de atleet van AZW ook al West-Vlaams goud op de korte cross. “De wedstrijden zijn een ideale ontspanning tussen het studeren door”, zegt hij.