Niels Heyvaert (l.) springt in de handen van doelpuntenmakers Brusk Er (m.) en Maxim Put, bij Zwarte Leeuw kijken ze ernaar.
Volledig scherm
Niels Heyvaert (l.) springt in de handen van doelpuntenmakers Brusk Er (m.) en Maxim Put, bij Zwarte Leeuw kijken ze ernaar. © Jorghé Van Hecke

Maxim Put zet Sporting Kampenhout tegen Zwarte Leeuw op weg naar eerste driepunter in nationale: “Ideale reactie na zure uitnederlaag”

Voetbal derde nationale BHet moest er eindelijk eens van komen, die eerste zege van het seizoen voor Sporting Kampenhout. En de troepen van coach Dessaer ontgoochelden niet en kenden weinig moeite met hekkensluiter Zwarte Leeuw. Het werd een overtuigende 3-1-thuiszege.

  1. Radoslaw Majecki (Cercle Brugge) ook in Leuven op puntenjacht: “Wij strijden altijd tot aan het gaatje”

    Radoslaw Majecki (Cercle Brugge) ook in Leuven op punten­jacht: “Wij strijden altijd tot aan het gaatje”

    Met 34 punten zit Cercle Brugge dicht bij het totaal dat door coach Muslic al een tijdje wordt vooropgesteld om zekerheid over het behoud te verwerven. Stilaan bekennen ze bij de Vereniging echter kleur: een plaats in de Europe Play-Offs, dàt is de ware ambitie. Ook van Radoslaw Majecki, de doelman die door moederclub AS Monaco naar Brugge werd gedirigeerd om stappen te zetten in zijn ontwikkeling. En dat doet de Pool steeds nadrukkelijker.