Maxim Put (r) schreeuwt het uit na de verlossende 2-1, gelegenheidskapitein Tom Goovaerts met regenboogband viert mee.
Volledig scherm
Maxim Put (r) schreeuwt het uit na de verlossende 2-1, gelegenheidskapitein Tom Goovaerts met regenboogband viert mee. © Jorghé Van Hecke

Maxim Put en Sporting Kampenhout schuiven op richting middenmoot na 12 op 12 in eigen stadion: “Wat een verlossing na enkele moeilijke weken”

voetbal derde nationale bMet een thuismatch tegen rechtstreeks concurrent Beringen was het opnieuw D-day voor Sporting Kampenhout zaterdagvond. Maar geel-blauw was andermaal op de afspraak aan de Zeypestraat, al kostte het dan bloed, zweet en tranen om de initiële 0-1-achterstand goed te maken.

 1. Jari Timmerman komt na blessureleed opnieuw aan de oppervlakte bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”
  Voetbal tweede nationale A

  Jari Timmerman komt na blessure­leed opnieuw aan de oppervlak­te bij SV Oostkamp: “Moeilijk om jezelf in een goed draaiende ploeg te knokken”

  SV Oostkamp bezet na twintig speeldagen een knappe derde plaats in tweede nationale A. De promovendus moet enkel Lokeren-Temse en Sparta Petegem voor zich dulden, die respectievelijk een bonus van zes en vijf punten tellen op de nummer drie. De rood-witte formatie ontvangt dit weekend Oudenaarde, de ploeg waar Oostkamp begin dit jaar nog met 4-2 ging verliezen. “We zijn uit op revanche”, klinkt het bij Jari Timmerman.
 1. Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevestiging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”
  voetbal jupiler pro league

  Maxim De Cuyper en KVC Westerlo gaan zaterdag op zoek naar bevesti­ging in Eupen: “Als we onze ambities kracht willen bijzetten, moet deze match gewonnen worden”

  KVC Westerlo knoopte vorig weekend weer aan met een deugddoende 2-0-zege tegen KV Mechelen. Het team van coach Jonas De Roeck legde toen bijwijlen fris en frivool voetbal op de mat. Maar, zoals al vaker gebleken in deze onvoorspelbare competitie, biedt dat duidelijk geen garantie op winst in Eupen. Kunnen de Kemphanen zaterdagmiddag bevestigen am Kehrweg?