In zijn tweede passage bij Cappellen FC is Maxim Deckers, mede door zijn ervaring, een belangrijke pion in de Cappelse defensie.
,Foto: Mpics
Volledig scherm
In zijn tweede passage bij Cappellen FC is Maxim Deckers, mede door zijn ervaring, een belangrijke pion in de Cappelse defensie. ,Foto: Mpics © smb

Maxim Deckers (Cappellen FC): “ik wil niet opnieuw in een zwart gat vallen”

Voetbal tweede nationale BIn 2018 verkaste Maxim Deckers van het Jos Van Wellenstadion naar de Kempen en ging er aan de slag bij Zwarte Leeuw maar de secure linkerflank is terug bij de club van zijn hart, Cappellen FC. Het contract werd getekend voor één seizoen, maar wie Maxim Deckers beter kent, weet dat een nieuw avontuur bij geel-rood wellicht veel langer kan (en zal) duren.

  1. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”

    T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

    T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. In de spits terug de Braziliaan Caué en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie gekwetst uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek op weg naar de zege, na een knap doelpunt van Agustin Anello. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.