In zijn tweede passage bij Cappellen FC is Maxim Deckers, mede door zijn ervaring, een belangrijke pion in de Cappelse defensie.
,Foto: Mpics
Volledig scherm
In zijn tweede passage bij Cappellen FC is Maxim Deckers, mede door zijn ervaring, een belangrijke pion in de Cappelse defensie. ,Foto: Mpics © smb

Maxim Deckers (Cappellen FC): “ik wil niet opnieuw in een zwart gat vallen”

Voetbal tweede nationale BIn 2018 verkaste Maxim Deckers van het Jos Van Wellenstadion naar de Kempen en ging er aan de slag bij Zwarte Leeuw maar de secure linkerflank is terug bij de club van zijn hart, Cappellen FC. Het contract werd getekend voor één seizoen, maar wie Maxim Deckers beter kent, weet dat een nieuw avontuur bij geel-rood wellicht veel langer kan (en zal) duren.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.