Uitblinker Maxim De Cuyper viert de 1-2-zege op RWDM met de geblesseerde Tuur Dierckx en de Westelse supporters.
Volledig scherm
Uitblinker Maxim De Cuyper viert de 1-2-zege op RWDM met de geblesseerde Tuur Dierckx en de Westelse supporters. © Luc Meynaerts / RV

Maxim De Cuyper en KVC Westerlo staan zeven punten los na 1-2-zege op RWDM: “Dit was een eerste échte stap in de juiste richting”

voetbal 1BIn 1B laat leider KVC Westerlo voorlopig geen steken vallen, terwijl de achtervolgers af en toe wel al eens durven te morsen met de punten. Na de 1-2-zege op RWDM staan de Kemphanen nu al zeven punten los.

 1. Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkensluiter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Pedro Vermeulen nieuwe trainer van hekkenslui­ter Sparta Kruiseke: “Het is een jonge en gretige groep”

  Pedro Vermeulen (50) uit Wervik is de nieuwe trainer van derdeprovincialer Sparta Kruiseke. Hij volgt er Kevin Forrest op. Dinsdagavond leidt de nieuwe trainer zijn eerste training. Groen-wit staat op de laatste plaats met amper vier punten. Opmerkelijk is alvast dat men startte met vier op zes en nadien in negen wedstrijden geen enkel punt meer pakte.
 2. KV Oostende schrijft bekerverhaal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”
  voetbal

  KV Oostende schrijft bekerver­haal niet bij voorbaat af: “Belangrijk voor het vertrouwen”

  De competitie of de beker? Het is een vraag die zich steeds opwerpt wanneer een ploeg die slecht presteert in de competitie aan de bak moet in de vaderlandse beker. Maar bij KV Oostende laten ze niet in hun kaarten kijken. Daar kan zo’n alles-of-nietswedstrijd druk van de ketel halen. Wie weet sluit KVO een barslechte maand november definitief af met een mooie prestatie op 1 december.