De 22-jarige Mauro Devos kwam eind afgelopen zomer over van FC Knokke en ontpopte zich al snel tot een cruciale pion op het Torhoutse middenveld.
Volledig scherm
De 22-jarige Mauro Devos kwam eind afgelopen zomer over van FC Knokke en ontpopte zich al snel tot een cruciale pion op het Torhoutse middenveld. © RV

Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”

voetbal tweede nationale ASinds de aanstelling van Geert Versavel als nieuwe T1 verloor KM Torhout sinds begin november geen match meer in tweede nationale A. Aan die ongeslagen reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag, kwam afgelopen weekend een eind na een 2-0-verlies in Wetteren. De groen-witte formatie blikt met trots terug op die knappe reeks en wil dit weekend tegen Jong Cercle opnieuw aanknopen met puntengewin.

  1. Lyra-Lierse speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale B

    Ly­ra-Lier­se speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”

    Lyra-Lierse staat na een 16 op 18 plots in de top vier van tweede nationale B, op vijf punten van de leider en dat is Hades Kiewit. Zaterdag - let op: vervroegd aanvangsuur: 18.30 uur - staat er op het veld van Hades Kiewit dus een heuse topper op het programma, waarin Lyra-Lierse zich helemaal in het zog van Hades kan voetballen. Bij winst beent Lyra-Lierse de leider zo goed als bij.