Matties Volckaert nam het eerste doelpunt voor zijn rekening in het duel met SC Menen.
Volledig scherm
Matties Volckaert nam het eerste doelpunt voor zijn rekening in het duel met SC Menen. © Geert De Rycke

Matties Volckaert en RC Gent zetten hun opmars voort: “Negen op twaalf en drie keer een clean sheet”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler RC Gent krabbelt overeind. Voor de tweede week op rij won het zijn wedstrijd en met een 9 op 12 bewijzen de ‘Ratjes’ dat ze geen degradatiekandidaat zijn. Matties Volckaert zette zijn ploeg op het goede spoor en met doelpunten van Hasan Erturk en Kevin Hebbelinck werd het finaal een 3-0-overwinning tegen Menen. 

  1. Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisdebuut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”
    voetbal belgen in het buitenland

    Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisde­buut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”

    Cyril Ngonge stond maandagavond voor het eerst in de basis bij Verona in de wedstrijd tegen Lazio en hij bedankte voor dat vertrouwen met zijn eerste competitiedoelpunt in de Serie A. De 22-jarige Ukkelaar (ex-Club Brugge) maakte deze winter de overstap van FC Groningen nadat hij er op een zijspoor was geraakt omwille van extrasportieve redenen.