Matties Volckaert nam het eerste doelpunt voor zijn rekening in het duel met SC Menen.
Volledig scherm
Matties Volckaert nam het eerste doelpunt voor zijn rekening in het duel met SC Menen. © Geert De Rycke

Matties Volckaert en RC Gent zetten hun opmars voort: “Negen op twaalf en drie keer een clean sheet”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE ATweedenationaler RC Gent krabbelt overeind. Voor de tweede week op rij won het zijn wedstrijd en met een 9 op 12 bewijzen de ‘Ratjes’ dat ze geen degradatiekandidaat zijn. Matties Volckaert zette zijn ploeg op het goede spoor en met doelpunten van Hasan Erturk en Kevin Hebbelinck werd het finaal een 3-0-overwinning tegen Menen. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”

  FC Kleit-LS Merendree is dé topper van de speeldag in tweede provinciale A. Twee ploegen in topvorm, beiden sterker dan voor de start van het seizoen gedacht. Bij FC Kleit is linkerwinger Gerd-Jan De Smet (19) een speler die in het oog springt en mee aan de basis van de hoogconjunctuur bij de bezembindersploeg ligt. Hij hoopt dat zijn ploeg tegen Merendree op het elan van de voorbije weken kan doorgaan.