Matthijs Vergeylen kon niet verhinderen dat Olympia Wijgaal afgelopen weekend met drie dure punten aan de haal ging.
Volledig scherm
Matthijs Vergeylen kon niet verhinderen dat Olympia Wijgaal afgelopen weekend met drie dure punten aan de haal ging. © Koen Merens

Matthijs Vergeylen en SK Londerzeel op zoek naar punt(en) tegen Houtvenne: “We moeten vooral naar onszelf kijken”

voetbal tweede nationale BSK Londerzeel maakt zaterdagavond de verplaatsing naar Houtvenne, dat op een gedeelde voorlaatste plaats staat. Middenvelder Matthijs Vergeylen wil er graag weer met de zege aanknopen na twee opeenvolgende nederlagen om zo de voeling met de subtop niet te verliezen.

 1. Topschutter Conor Laerenbergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Topschut­ter Conor Laeren­bergh en Mariekerke-Branst gaan als nieuwe leider het weekend in: “We staan waar we thuishoren”

  Een statement was het vorige week. Mariekerke-Branst peuzelde voormalig leider Bonheiden helemaal op en nam op autoritaire wijze de, zij het gedeelde, eerste plaats over in tweede A. Onder meer dankzij twee goals van Conor Laerenbergh (ex-Antwerp en Beerschot) stond de 0-4 eindstand al aan de pauze op het bord en zo lijkt de titelfavoriet na een moeizame start eindelijk op toerental.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.