Matthiece Nelissen van Sporting Hasselt kan Ricardo Kessels van SK Tongeren afstoppen.
Volledig scherm
Matthiece Nelissen van Sporting Hasselt kan Ricardo Kessels van SK Tongeren afstoppen. © Borgerhoff

Matthiece Nelissen (Sporting Hasselt): “Een speciale avond voor mij”

Voetbal tweede nationale BIn het burenduel tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren waren de belangen groot. Beide teams hadden nood aan een overwinning. Bij de Eburonen moest Jef Byloos inspringen, nadat Marco Pauls zelf ontslag had genomen. SK Tongeren zit in de hoek waar de klappen vallen. Dame Fortuna koos voor het andere kamp. Sporting, met een uitblinkersrol voor Matthiece Nelissen (24), hield met een 2-0-overwinning, de gouden punten in Hasselt.

  1. Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”
    triatlon

    Pieter Heemeryck kiest niet langer voor Frederik Van Lierde als coach en trekt opnieuw naar oude stal: “Tijd voor nieuw hoofdstuk”

    Verrassend nieuws uit het proftriatlon. Na amper één jaar zet de Herentse proftriatleet Pieter Heemeryck de samenwerking met voormalig profatleet en Hawaï-winnaar Frederik Van Lierde stop. Na een weinig succesvol 2021 keert Heemeryck terug naar de oude stal van de Tsjechische coach Luboš Bílek, waar hij in het verleden al vier jaar aan de slag was. De 70.3-Ironman van Dubaï wordt de eerste grote wedstrijd van het seizoen voor de Herentnaar.