Matthias Van Peteghem durft een heel klein beetje rekenen op een basisplaats tegen zijn ex-ploeg Merelbeke.
Volledig scherm
Matthias Van Peteghem durft een heel klein beetje rekenen op een basisplaats tegen zijn ex-ploeg Merelbeke. © Geert De Rycke

Matthias Van Peteghem keert zondag met KSC Dikkelvenne even terug naar FC Merelbeke: “Na drie draws is het tijd voor een zege”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AZondag keert Matthias Van Peteghem (30) even terug naar FC Merelbeke, de club waar het voor hem begon. Of hij bij KSC Dikkelvenne aan de aftrap komt, is niet duidelijk. Na een spierletsel pakte Van Peteghem uit bij Ninove zijn eerste speelminuten.

  1. Kobe Goossens wint op Mallorca allereerste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”
    Wielrennen profs

    Kobe Goossens wint op Mallorca allereer­ste keer als prof en slaat meteen dubbelslag: “Ik draag deze zege op aan alle personen uit mijn dichte omgeving”

    De voorbije jaren liet Kobe Goossens zich al enkele keren fraai opmerken in het peloton, maar winnen zat er nooit in. Daar is nu verandering in gekomen. De Baalse prof van Intermarché-Wanty-Gobert won de Trofeo Andratx. Die eerste zege smaakte naar meer, want daags nadien won Goossens ook de Trofeo de Tremuntana.