Matthias Valkiers schreeuwt het uit na zege tegen Gent.
Volledig scherm
Matthias Valkiers schreeuwt het uit na zege tegen Gent. © Jorghé Van Hecke

Matthias Valkiers maakt zich met Haasrode Leuven op voor Europese match tegen Syros: “Het gaat belangrijk zijn dat we de goede lijn doortrekken”

volleybalIn de competitie won Haasrode Leuven afgelopen zaterdag vlot met 3-0 van Gent. De Leuvenaren hopen woensdag in de 1/16de finale van de CEV Cup tegen het Griekse Syros - vicekampioen en bekerwinnaar - de goede flow te behouden.

 1. Na zeven zeges op rij weet leider Voorde-Appelterre opnieuw wat verliezen is: “Terechte nederlaag”
  Voetbal Derde nationale A

  Na zeven zeges op rij weet leider Voor­de-Appelterre opnieuw wat verliezen is: “Terechte nederlaag”

  Het kan dan toch. Na een reeks van zeven overwinningen op rij weet leider Voorde-Appelterre opnieuw wat verliezen is. Tegen Eendracht Aalter, dat voor aanvang twaalf op twaalf had geboekt, speelde de fusieploeg een zwakke eerste helft. Na de rust draaide de Voordse machine veel beter, maar viel het doelpunt aan de overzijde. Door de winst van Tempo Overijse wordt de strijd om de titel opnieuw ongemeend spannend. Tussen beide ploegen gaapt nog slechts een kloof van één punt.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.