Door de blessures van Dean Michiels en Tristan Berghmans staat de 19-jarige Matthias Suederick onder de lat: "Als jonge keeper in tweede nationale spelen, is weinigen gegeven."
Volledig scherm
Door de blessures van Dean Michiels en Tristan Berghmans staat de 19-jarige Matthias Suederick onder de lat: "Als jonge keeper in tweede nationale spelen, is weinigen gegeven." © Hans Deveuster

Matthias Suederick (Diegem Sport) stond ook tegen City Pirates in doel: “Ik krijg heel veel steun”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BOok na de vierde speeldag blijft Diegem Sport ongeslagen in tweede nationale B. Op het veld van City Pirates kwamen de groen-witten al vroeg op voorsprong via Sander Denayer. Een kwartier voor tijd moest invallersdoelman Matthias Suederick de gelijkmaker toestaan.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Laura Verdonschot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmolen-De Ceuster
  Veldrijden

  Laura Verdon­schot wil haar loopbaan een boost geven en verkast naar Vondelmo­len-De Ceuster

  Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) stapt begin 2022 over van haar huidige team naar Vondelmolen-De Ceuster. Daarmee wil de Lommelse haar loopbaan een nieuwe boost geven. Verdonschot is al een tijdje op zoek naar het goede ritme. Bij haar nieuwe team wordt ze ploegmaat van onder meer Suzanne Verhoeven en Ellen Van Loy. “Ik ben overtuigd dat dit voor mij de juiste keuze is en ben trots deel te mogen uitmaken van dit mooi groeiende team”, vertelt Verdonschot.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.