Matthias Lauwers ziet het wel goedkomen met Ranst.
Volledig scherm
Matthias Lauwers ziet het wel goedkomen met Ranst. © Mpics

Matthias Lauwers wil tegen Kalmthout nul van de tabellen vegen met Ranst: “Trein niet helemaal missen”

voetbal eerste provincialeMet Bevel, Geel en Wezel Sport heeft Ranst zeker niet de eenvoudigste start achter de rug, maar toch is een nul op negen uiteraard niet meteen waar coach Matthias Lauwers op gehoopt had. Daardoor is het zondag thuis tegen Kalmthout, dat net als rood-wit nog wacht op zijn eerste punten, al van moetens.

 1. Michiel Ahyi en Knack Roeselare verstevigen leiderspositie: “Zo veel mogelijk laten zien wat ik kan”
  Volleybal Lotto League

  Michiel Ahyi en Knack Roeselare verstevi­gen leiderspo­si­tie: “Zo veel mogelijk laten zien wat ik kan”

  Voor de wedstrijd tussen Roeselare en Gent koos Knack-coach Vanmedegael ervoor om drie nieuwe spelers in zijn team te brengen. De aanvallers Michiel Ahyi en Simon Plaskie hadden een paar jaar geleden bij de Gentse ploeg gespeeld en toonden met een grote gretigheid dat zij er flink op vooruit gegaan zijn sinds zij bij de landskampioenen volleyballen. De Braziliaanse middenspeler Maicon Leite kreeg ook uitgebreide speelkansen. Hij hoorde meteen bij de uitblinkers.
 1. Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainerswissel: “Er vond een mentaliteitswijziging plaats”
  voetbal tweede nationale A

  Geert Versavel en KM Torhout nog ongeslagen na trainers­wis­sel: “Er vond een mentali­teits­wij­zi­ging plaats”

  Bij KM Torhout gaf T1 Stijn Meert begin november de scepter door aan zijn toenmalige T2 Geert Versavel. Sindsdien verloor de Velodroomformatie nog niet en pakte het team de voorbije weken uit met een acht op twaalf. Helemaal uit de gevarenzone zijn de groen-witte manschappen nog niet, maar de West-Vlamingen kunnen wel al iets rustiger ademhalen in tweede nationale A.
 2. Jérémy Delobbe speelt met Bavi Vilvoorde topper tegen Nijvel: “Twee van de sterkste verdedigingen in de reeks staan tegenover elkaar”
  Basketbal Top Division 2B

  Jérémy Delobbe speelt met Bavi Vilvoorde topper tegen Nijvel: “Twee van de sterkste verdedigin­gen in de reeks staan tegenover elkaar”

  Zondag staan Bavi Vilvoorde en Nijvel tegenover elkaar in de Slachthuisstraat. Het is een onvervalste topaffiche in Top Division 2B. Nijvel is de autoritaire leider in de reeks, terwijl Bavi het met een derde plaats ook uitstekend doet. Het wordt ook een clash tussen twee teams die verdedigend hun zaken op orde hebben.