Matthias Jansen had, als aangever of als afwerker, een aandeel in alle Vorselaarse doelpunten.
Volledig scherm
Matthias Jansen had, als aangever of als afwerker, een aandeel in alle Vorselaarse doelpunten. © Mpics

Matthias Jansen en OG Vorselaar ontvangen ASV Geel: “Overwinning tegen Bevel geeft boost”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEBij OG Vorselaar kunnen ze zich opmaken voor twee uitdagingen. Volgende week staat een bezoek naar leider Wezel op het programma, zaterdagavond om 19.30 uur speelt de formatie uit eerste provinciale gastheer voor ASV Geel. Dat zal gebeuren met de nodige luister. Aan de wedstrijd is een sponsoravond gekoppeld, en wordt de succesvolle jeugdwerking aan het publiek voorgesteld.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Hanna Vandenbussche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggenoten hebben het uitstekend gedaan”
  Veldlopen

  Hanna Vandenbus­sche valt met AV Roeselare net naast het podium op de CrossCup Relays: “Ploeggeno­ten hebben het uitstekend gedaan”

  Zondag werd in Berlare onder een stralende zon het veldloopseizoen op gang geschoten met de CrossCup Relays. De honger bij de atleten was heel groot, want de opkomst in het recreatiedomein Nieuwdonk was gigantisch. Het publiek kreeg ook heel wat mooie wedstrijden voorgeschoteld. AV Roeselare viel bij de vrouwen met een vierde plaats net naast het podium, maar haalde met de cadetten meisjes wel een mooie overwinning binnen.