Nieuwkomer Matthias Crauwels heeft het naar zijn zin bij KFC Wambeek-Ternat: "Ik werd prima onthaald en we zijn een toffe bende."
Volledig scherm
Nieuwkomer Matthias Crauwels heeft het naar zijn zin bij KFC Wambeek-Ternat: "Ik werd prima onthaald en we zijn een toffe bende." © GTG

Matthias Crauwels (KFC Wambeek-Ternat): “We vinden elkaar al vrij goed”

VOETBAL eerste provincialeDankzij een vrijschopdoelpunt van Nabil El Abed behaalde KFC Wambeek-Ternat een 1-1-gelijkspel in zijn eerste oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer Kester-Gooik. Zondag staat voor de Pajotse eersteprovincialer de eerste wedstrijd met inzet op het programma, een bekermatch op het veld van derdenationaler VW Hamme.

 1. Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwinnaar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Dino Hotic met eerste hattrick ooit matchwin­naar voor Cercle Brugge in Gent: “Dit is van bij de U10 geleden”

  Een oersaaie eerste en een sensationele tweede helft: AA Gent-Cercle Brugge was er eentje voor de geschiedenisboeken zondag in de Ghelamco Arena. Cercle Brugge verdubbelde quasi zijn doelpuntentotaal en het was Dino Hotic die met drie treffers de eerste zege onder de nieuwe T1 Miron Muslic gestalte gaf. “Ik kan hier alleen maar heel gelukkig mee zijn, maar graag wil ik toch de verdienste van Kevin Denkey onderstrepen”, wuifde de Bosniër de felicitaties weg.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.