Matthé De Leyn gaf ziek forfait voor het BK in Liedekerke-Roosdaal, maar heeft goeie hoop dat hij woensdag in Koolskamp een gooi kan doen naar de West-Vlaamse titel.
Volledig scherm
Matthé De Leyn gaf ziek forfait voor het BK in Liedekerke-Roosdaal, maar heeft goeie hoop dat hij woensdag in Koolskamp een gooi kan doen naar de West-Vlaamse titel. © VDB

Matthé De Leyn kan in Koolskamp tweede provinciale titel pakken: “Nooit stress voor een kampioenschap”

wielrennen nieuwelingenPakt Matthé De Leyn, eerstejaarsnieuweling uit Oostduinkerke, de dubbel? In Ruddervoorde kroonde hij zich twee weken terug tot West-Vlaams kampioen tijdrijden. Woensdagnamiddag (start om 13.30 uur) doet hij in Koolskamp een gooi naar de provinciale wegtitel.

  1. Meino Rozendal (Vamos Stekene): “Wij hebben geen topspeelsters, maar we zijn wel een topteam”
    volleybal eerste nationale

    Meino Rozendal (Vamos Stekene): “Wij hebben geen topspeel­sters, maar we zijn wel een topteam”

    De volleybalvrouwen van Vamos Stekene, ‘de dames 1', begonnen met twijfels aan het nieuwe volleybalseizoen. Kunnen ze na de promotie mee in een hogere reeks en hoe verteren ze de corona-onderbreking. Wat blijkt, na een paar speeldagen staat het team van trainer-coach Meino Rozendal mee vooraan in de rangschikking van eerste nationale. Volgend weekend komt Wevoc Wellen op bezoek. Is een onverhoopte acht op negen mogelijk?