Matt Tiby wil na zijn enkelblessure de conditie zo snel mogelijk opbouwen.
Volledig scherm
Matt Tiby wil na zijn enkelblessure de conditie zo snel mogelijk opbouwen. © Gmax

Matt Tiby is hersteld van enkelblessure: “De ambities van de club hadden invloed op mijn beslissing om naar Antwerp Giants te komen”

basketbal BNXT-leagueWoensdag tegen de Franse topklasser Gravelines, zaterdag voor de 1/16de finale van de beker van België tegen tweedeklasser Insurea Kontich Wolves. Telenet Giants Antwerp komt nog twee keer in actie vooraleer het op 24 september zijn competitiedebuut maakt op Limburg United.

 1. Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbalseizoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”
  Krachtbal eerste nationale

  Vincent Mahieu en KRB Jabbeke starten uitstekend aan nieuw krachtbal­sei­zoen: “Zijn verplicht om zo lang mogelijk voorin mee te strijden”

  Eerstenationaler KRB Jabbeke is met twee overwinningen op rij uitstekend aan het seizoen gestart. Vooral de 18-22-zege op de openingsspeeldag, op het veld van titelfavoriet Sint-Michiels, was een aangename verrassing voor de troepen van coach Vincent Mahieu, die met een gewijzigde spelerskern aan het nieuwe seizoen gestart is.
 2. Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”
  VOETBAL EERSTE KLASSE A

  Hannes Van Der Bruggen voor het eerst met Cercle in Ghelamco Arena: “Bankzitten is niet leuk, neen”

  Vorig seizoen miste Hannes Van Der Bruggen de verplaatsing met Cercle Brugge naar AA Gent door een rode schorsingsdag. Zondag trekt de Vereniging naar de Ghelamco Arena, maar het valt af te wachten of het Gentse jeugdproduct dit keer wel in actie komt. De voorbije twee weken bleef Van Der Bruggen aan de bank gekluisterd. “Ik had me dit seizoen helemaal anders voorgesteld, maar ik blijf keihard knokken om mijn plaats terug te winnen?”