Mats Sterkens tussen de fans na de zege tegen Aalst, enkele weken geleden.
Volledig scherm
Mats Sterkens tussen de fans na de zege tegen Aalst, enkele weken geleden. © Gmax

Mats Sterkens wil straks met Lyra-Lierse niet in de fout gaan tegen Diegem in zijn zoektocht naar de eerste periodetitel: “We hebben ons lot in eigen handen”

voetbal tweede nationale BMoneytime in 2de amateur B. Of toch bijna. Lyra-Lierse kan zaterdag de eerste periodetitel op zak steken. Voorwaarde één voor de Lierenaars: zelf winnen van Diegem, dat op de zevende plaats staat. Voorwaarde twee: achtervolger Hoogstraten, dat op één puntje staat, moet op eigen veld een uitschuiver maken tegen de City Pirates.

  1. Dries Lahraoui (ZVK Eisden-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”
    FUTSAL EERSTE NATIONALE

    Dries Lahraoui (ZVK Eis­den-Dorp) wil ondanks een operatie de Limburgse derby niet missen: “We willen het beste team van Limburg worden”

    ZVK Eisden-Dorp verwacht vrijdagavond een volle sporthal ‘de Helix’ voor de Limburgse derby tegen Full Hasselt. De voorbije jaren zorgde deze confrontatie steeds veel strijd, spanning en een ongelooflijke ambiance. Dat zal vrijdag niet anders zijn. Eisden nam een prima seizoenstart en draaide het hele seizoen mee in de veilige middenmoot. Hasselt daarentegen moest een tijdje wachten vooraleer de motor echt aansloeg, maar zit na een inhaalbeweging de Maasmechelaars op de hielen. “We willen het seizoen afsluiten als beste Limburgse ploeg. Winnen tegen Hasselt is dus een must”, klinkt Eisdens doelman Dries Lahraoui resoluut.