Mats Sterkens tussen de fans na de zege tegen Aalst, enkele weken geleden.
Volledig scherm
Mats Sterkens tussen de fans na de zege tegen Aalst, enkele weken geleden. © Gmax

Mats Sterkens wil straks met Lyra-Lierse niet in de fout gaan tegen Diegem in zijn zoektocht naar de eerste periodetitel: “We hebben ons lot in eigen handen”

voetbal tweede nationale BMoneytime in 2de amateur B. Of toch bijna. Lyra-Lierse kan zaterdag de eerste periodetitel op zak steken. Voorwaarde één voor de Lierenaars: zelf winnen van Diegem, dat op de zevende plaats staat. Voorwaarde twee: achtervolger Hoogstraten, dat op één puntje staat, moet op eigen veld een uitschuiver maken tegen de City Pirates.

 1. Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  Dominik Thalhammer start als nieuwe Cer­cle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  KV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen.
 2. ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  ASV Geel trekt met 19 (!) fitte spelers naar de topper tegen de buren van Wezel: “Heel moeilijk is om bepaalde knopen door te hakken”

  Op de voorlaatste speeldag van de heenronde wordt zaterdagavond om 19.30 uur in eerste provinciale de topper afgewerkt tussen de buren van ASV Geel en Wezel Sport. De thuisploeg liet de voorbije weken niets aan het toeval over, en liet een grote indruk na. Bovendien wordt trainer Bart Janssens geconfronteerd met positieve selectieproblemen.