Mats Omloop mocht op het eindpodium van de Beker van België tot z'n eigen verbazing de witte trui van eindwinnaar in het jongerenklassement aantrekken.
Volledig scherm
Mats Omloop mocht op het eindpodium van de Beker van België tot z'n eigen verbazing de witte trui van eindwinnaar in het jongerenklassement aantrekken. © Hans Fruyt

Mats Omloop wint tot eigen verrassing witte trui in Beker van België: “In finale nooit mee bezig geweest”

wielrennen AntwerpenMats Omloop (19) kroop in de Grote Prijs De Lijsterbes, de finale van de Beker van België in Berlare, in een vroege vlucht met zes. De vluchters hielden stand. In de sprint legde de zoon van Geert Omloop de duimen voor Stijn De Bock, maar hij won het jongerenklassement van deze competitie.

  1. Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”
    Volleybal eerste nationale

    Thomas Van Reeth (Hellvoc): “Zaterdag wordt het een echte ‘slag om de Schelde’ tegen Antwerpen”

    Dit weekend staat de nationale bekercompetitie volop in de schijnwerpers. De halve finales voor de ‘Belgian Cup’ staan geprogrammeerd. Aan de ene kant van de tabel verdienen Borgworm en Menen veel aandacht. De kraker tussen Roeselare en Maaseik springt nog meer in het oog. Maar er gebeurt nog veel meer op de volleybalvelden. Wat dacht u van de clash tussen de mannen van Hellvoc Hemiksem-Schelle tegen Interfreight Brabo Antwerpen. Dit wordt ongetwijfeld een confrontatie op het scherpst van de snee tussen de nummers één en twee in eerste nationale.