Luca Polizzi (r.), hier in duel met  Kenneth Kerckhofs, was aanvoerder bij afwezigheid van de geblesseerde Yannis Augustynen.
Volledig scherm
Luca Polizzi (r.), hier in duel met Kenneth Kerckhofs, was aanvoerder bij afwezigheid van de geblesseerde Yannis Augustynen. © Borgerhoff

Matisse Bergiers en sterk Rupel Boom krijgen les in efficiëntie (2-0): “We hadden de kansen om te winnen”

Voetbal 1NDe spelers van Rupel Boom hadden de vraag van hun coach om lef te tonen op het veld van Thes goed begrepen. De Steenbakkers speelden sterk en hadden een aantal mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar finaal kwam het neer op de essentie van het voetbal: scoren. De thuisploeg toonde zich uitermate efficiënt en stuurde Matisse Bergiers en zijn teammaats met lege handen huiswaarts. 2-0 was de eindstand.

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.