De spelers van Hamme groeten de fans blijkbaar iets te enthousiast, want na vier minuten stond het al 0-3.
Volledig scherm
De spelers van Hamme groeten de fans blijkbaar iets te enthousiast, want na vier minuten stond het al 0-3. © EVL

Matija Rajh met ARB Hamme niet naar kwartfinale na uitschakeling met strafschoppen: “We hadden ons duidelijk overslapen”

Futsal eerste nationaleARB Hamme is er niet in geslaagd om zich te kwalificeren voor de kwartfinale van de beker van België. De ploeg speelde een belabberde eerste helft. Na de rust werd er wel een vuist gemaakt (4-4) en strafschoppen afgedwongen. Daarin moest Hamme met 2-3 het onderspit delven. Woensdag speelt de ploeg in competitieverband tegen Hasselt.

 1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.
 2. Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”
  voetbal tweede nationale A

  Mauro Devos en KM Torhout als underdog richting Jong Cercle: “Kansloos zijn we zeker niet”

  Sinds de aanstelling van Geert Versavel als nieuwe T1 verloor KM Torhout sinds begin november geen match meer in tweede nationale A. Aan die ongeslagen reeks van negen wedstrijden zonder nederlaag, kwam afgelopen weekend een eind na een 2-0-verlies in Wetteren. De groen-witte formatie blikt met trots terug op die knappe reeks en wil dit weekend tegen Jong Cercle opnieuw aanknopen met puntengewin.