Nicolas Rommens, links op dit beeld, probeert de bal af te snoepen van William Simba (Moeskroen).
Volledig scherm
Nicolas Rommens, links op dit beeld, probeert de bal af te snoepen van William Simba (Moeskroen). © Belga

Matig RWDM niet voorbij rode lantaarn Moeskroen (1-1), fysiektrainer Lifondja trekt naar KV Kortrijk

voetbal 1BRWDM blijft in het sukkelstraatje nadat het niet verder kwam dan een 1-1-gelijkspel op het veld van rode lantaarn Moeskroen. Bij de thuisploeg zat nieuwe trainer José Jeunechamps voor het eerst op de bank. Het enige positieve voor RWDM is dat de kloof van zes punten op datzelfde Moeskroen gehandhaafd blijft. Een magere troost. 

 1. Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisdebuut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”
  voetbal belgen in het buitenland

  Cyril Ngonge speelt woelige exit bij Groningen van zich af bij Verona en scoort meteen bij basisde­buut tegen Lazio Roma (1-1): “Geen tijd voor spelletjes”

  Cyril Ngonge stond maandagavond voor het eerst in de basis bij Verona in de wedstrijd tegen Lazio en hij bedankte voor dat vertrouwen met zijn eerste competitiedoelpunt in de Serie A. De 22-jarige Ukkelaar (ex-Club Brugge) maakte deze winter de overstap van FC Groningen nadat hij er op een zijspoor was geraakt omwille van extrasportieve redenen.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.