Mathis Garcia-Palmeiro wil doorbreken bij FC Herderen-Millen.
Volledig scherm
Mathis Garcia-Palmeiro wil doorbreken bij FC Herderen-Millen. © Borgerhoff

Mathis Garcia-Palmeiro wil doorbreken bij FC Herderen-Millen: “Tonen dat ik thuishoor in eerste provinciale”

Voetbal eerste provincialeVeel nieuwe gezichten bij eersteprovincialer FC Herderen-Millen. T1 Youri Lievens is een coach die kansen geeft aan de jeugd. Eén van die jonge talenten is de 18-jarige linksbuiten Mathis Garcia-Palmeiro die koos om de beloften van Sporting Hasselt te verlaten voor een avontuur bij FC Herderen-Millen. Donderdagavond, bij zijn knappe invalbeurt na de rust op het veld van HIH Hoepertingen, toonde de nieuwkomer al flitsen van zijn klasse. Een fel verzwakt Herderen-Millen ging wel met droge 3-1-cijfers onderuit.

 1. Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewheelend voorbij SV Anzegem
  voetbal beker van België

  Eendracht Aalst in eerste cupmatch freewhee­lend voorbij SV Anzegem

  De eerste hindernis in de beker van België werd door Eendracht Aalst vlot genomen. Derdenationaler SV Anzegem werd met 5-1 ingeblikt. De spitsen Mbaye en Dekuyper, met twee goals, waren meteen beslissend. De flankspelers Wantens en Razzi pikten eveneens hun doelpuntje mee. Volgende week komt Mandel United op bezoek. Naar verluidt zijn de spelers van de West-Vlaamse club niet betaald en bestaat de kans dat er met beloften zal gespeeld worden.
 2. Jelle Geens komt met ambitie aan de start van het EK: “Ik wil meestrijden voor de overwinning”
  EK Triatlon

  Jelle Geens komt met ambitie aan de start van het EK: “Ik wil meestrij­den voor de overwin­ning”

  Het is een tijdje stil geweest rond triatleet Jelle Geens. De Limburger was maar liefst zes maanden buiten strijd en kwam pas begin juni terug in competitie. Corona, een gebroken pols, een fractuur aan het heiligbeen...Het waren niet de meest gezellige maanden voor Geens. Maar gelukkig is alle miserie achter de rug. Bij zijn wederoptreden in Leeds werd hij al meteen achtste en zaterdag wil hij strijden voor de medailles op het EK in München.