Mathis Avondts in de cross in Essen: wellicht zal hij donderdag in Loenhout eveneens veel moeten ploeteren.
Volledig scherm
Mathis Avondts in de cross in Essen: wellicht zal hij donderdag in Loenhout eveneens veel moeten ploeteren. © Mpics

Mathis Avondts rijdt in Loenhout Azencross voor beloften: “Opschuiven en hoofd niet laten hangen”

VeldrijdenEerstejaarsbelofte Mathis Avondts (18) kan nog eens zijn crossfiets gebruiken. Donderdagmiddag komt hij aan de start van de beloftenveldrit in Loenhout, een wedstrijd in eigen regio. Alleen zal hij helemaal achteraan moeten starten.

 1. Lille United viert twee weken na succes van de A-ploeg promotie van de B-ploeg naar tweede provinciale
  voetbal eindronde derde provinciale

  Lille United viert twee weken na succes van de A-ploeg promotie van de B-ploeg naar tweede provincia­le

  Lille United heeft zondagnamiddag voor een unieke gebeurtenis gezorgd. Twee weken nadat de A-ploeg de promotie naar tweede nationale afdwong, slaagde de B-ploeg erin om naar tweede provinciale door te stoten. Lille won in de eindronde de terugwedstrijd tegen Willebroekse met 2-0. Doelman Tom Wagemans stond, net als twee weken geleden met de A-ploeg tegen Diest, nu ook tegen Willebroekse onder de lat.
 2. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
  voetbal eindronde tweede provinciale

  Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

  Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.