Mathieu Maertens haalt uit, zijn poging zal op de paal stranden.
Volledig scherm
Mathieu Maertens haalt uit, zijn poging zal op de paal stranden. © Photo News

Mathieu Maertens (OHL) na de nederlaag bij KV Mechelen: “We missen efficiëntie, voorin én achterin”

voetbal 1A Frustratie bij OHL na de 2-0-nederlaag bij KV Mechelen. “Weer zo’n match waarin wij niet kregen wat wij verdienden: in dit geval tenminste één punt”, zegt Mathieu Maertens. “Omdat we soms niet scherp genoeg waren voor doel, en omdat het geluk ons niet toelachte. Zoals toen een schot van mij op de paal strandde.”

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”

  Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”

  Eendracht Termien heeft nog eens ouderwets uitgehaald. De jonkies van trainer Tomas Daumantas namen met ruime 6-2 cijfers de maat van Berlaar-Heikant. Vooral na de rust schudde Termien alle frustraties van zich af. Ook Ali Yildiz mocht juichen. Met een hattrick toonde de Termien spits dat hij het scoren nog niet verleerd heeft. “Ik telde vijf assist achter mijn naam, maar het zijn toch de doelpunten waarop een spits wordt beoordeeld”, genoot Yildiz.
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.