Casper De Norre en aanvoerder Mathieu Maertens zijn vastbesloten om Radja Nainggolan van de bal te houden.
Volledig scherm
Casper De Norre en aanvoerder Mathieu Maertens zijn vastbesloten om Radja Nainggolan van de bal te houden. © Belga

Mathieu Maertens (OHL) na de boeiende topper: “Sterk Antwerp, maar er zat meer in voor ons”

voetbal jupiler pro leagueGeen negen op negen voor OHL, dat na een boeiende en sfeerrijke topper met 4-2 verloor van Antwerp. Coach Marc Brys en zijn spelers moesten toegeven dat de Great Old beter was en terecht won. “En toch ben ik ontgoocheld, er zat er méér in voor ons”, zei aanvoerder Mathieu Maertens.

 1. Thomas Hendrickx wil met leider KHO Bierbeek ook uitpakken in derby tegen Linden: “Graag nog eens een woordje meepraten in de titelstrijd”
  voetbal eerste provinciale

  Thomas Hendrickx wil met leider KHO Bierbeek ook uitpakken in derby tegen Linden: “Graag nog eens een woordje meepraten in de titel­strijd”

  We overdrijven niet als we zeggen en schrijven dat ze bij KHO Bierbeek al zo’n tien jaar de uitgesproken ambitie hebben om de stap naar het nationale voetbal te zetten. Of het er dit seizoen dan eindelijk van komt, is uiteraard nog koffiedik kijken. Maar goed begonnen, is half gewonnen en de manschappen van trainer Lavigne pakten al drie keer op rij de volle buit.
 2. Sterk internationaal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”
  Volleybal Eerste Nationale Dames

  Sterk internatio­naal gekleurd Saturnus Michelbeke hervat competitie met duidelijk doel: “We willen meteen terug naar Liga A”

  Nadat de openingswedstrijd tegen Zoersel vorig weekend werd afgelast wegens te veel coronabesmettingen bij Saturnus Michelbeke, hervat de degradant uit de liga A dit weekend de competitie met de topper tegen Volley Noorderkempen. Beide ploegen worden in eerste nationale naar voor geschoven als titelfavoriet. De Brakelse roodhemden haalden in het tussenseizoen liefst elf nieuwe speelsters uit tien verschillende landen aan boord. Deze week nog kwam de Canadese Wiebe over en volgende week landt de Australische international Maland in Michelbeke.
 1. Stéphane Demets en hekkensluiter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen”

  Stéphane Demets en hekkenslui­ter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoor­de­lijk­heid nemen”

  De spelers van Rupel Boom staken na de nederlaag tegen Mandel United ( 1-2) vorige week de hand in eigen boezem. Met een zwakke prestatie lieten de troepen van trainer Stéphane Demets na om zelf vertrouwen te tanken en die onmacht werd nog eens extra in de verf gezet met de rode lantaarn na afloop. De ommekeer dringt zich op en die moet dan maar worden ingezet op bezoek bij Patro Eisden, ploeg in vorm met 12 op 12.