Casper De Norre en aanvoerder Mathieu Maertens zijn vastbesloten om Radja Nainggolan van de bal te houden.
Volledig scherm
Casper De Norre en aanvoerder Mathieu Maertens zijn vastbesloten om Radja Nainggolan van de bal te houden. © Belga

Mathieu Maertens (OHL) na de boeiende topper: “Sterk Antwerp, maar er zat meer in voor ons”

voetbal jupiler pro leagueGeen negen op negen voor OHL, dat na een boeiende en sfeerrijke topper met 4-2 verloor van Antwerp. Coach Marc Brys en zijn spelers moesten toegeven dat de Great Old beter was en terecht won. “En toch ben ik ontgoocheld, er zat er méér in voor ons”, zei aanvoerder Mathieu Maertens.

 1. Cercle Brugge verliest onder nieuwe coach Miron Muslic oefenpot van Heerenveen: “Nu twee dagen vrij”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Cercle Brugge verliest onder nieuwe coach Miron Muslic oefenpot van Heerenveen: “Nu twee dagen vrij”

  Cercle Brugge oefende vandaag in Roosendaal tegen de nummer zes van de Eredivisie, SC Heerenveen. De Friezen van coach Kees van Wonderen, zonder acht internationals maar met Antoine Colassin (ex-Anderlecht) in de basis, hadden vorige zondag met 2-1 gewonnen van FC Twente. Voor Cercle was het de eerste opdracht onder leiding van de nieuwe T1 Miron Muslic, na het ontslag afgelopen maandag van Dominik Thalhammer.
 1. Kobe Cools en FCV Dender ontvangen Dikkelvenne: “Onze prestaties gaan crescendo”
  voetbal beker van belgië

  Kobe Cools en FCV Dender ontvangen Dikkelven­ne: “Onze prestaties gaan crescendo”

  Voor de clubs uit de Challenger Pro League betekent de competitiebreak allerminst een vrij weekend, want ze moeten vol aan de bak in de vijfde bekerronde. FCV Dender krijgt nu zaterdag (aftrap 19.30 uur) tweedenationaler KSC Dikkelvenne op bezoek. Na de eerste competitiezege op SK Deinze, is er bij de spelersgroep geen sprake van decompressie. “Bekervoetbal is altijd iets speciaals en ook daarin willen we mooie resultaten halen”, zegt Kobe Cools.
 2. Stéphane Demets en hekkensluiter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoordelijkheid nemen”

  Stéphane Demets en hekkenslui­ter Rupel Boom gaan op bezoek bij Patro Eisden: “Spelers moeten hun verantwoor­de­lijk­heid nemen”

  De spelers van Rupel Boom staken na de nederlaag tegen Mandel United ( 1-2) vorige week de hand in eigen boezem. Met een zwakke prestatie lieten de troepen van trainer Stéphane Demets na om zelf vertrouwen te tanken en die onmacht werd nog eens extra in de verf gezet met de rode lantaarn na afloop. De ommekeer dringt zich op en die moet dan maar worden ingezet op bezoek bij Patro Eisden, ploeg in vorm met 12 op 12.