Mathieu Boelens hoopt met Meetjesland niet in de problemen te komen.
Volledig scherm
Mathieu Boelens hoopt met Meetjesland niet in de problemen te komen. © Robby Verdickt

Mathieu Boelens (FCE Meetjesland) voor de derby tegen FC Lembeke: “Kampioen spelen in de rechterkolom is het doel”

voetbal tweede provinciale AFCE Meetjesland slaakte vorige week een zucht van opluchting. De eerste zege deed deugd. 4-2 tegen het sterk gestarte SK De Jeugd Lovendegem, een prestatie die kon tellen. Aan de Zandvleuge kunnen ze weer wat vrijer adem. Doelman Mathieu Boelens wil zo vlug mogelijk weg uit de kelderverdieping van de klassering.

 1. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”
  voetbal super league

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.
 2. Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfinale van beker: “Het was een thrillerwinst, maar uiteindelijk wel verdiend”
  Futsal eerste nationale

  Anas Bouzerda schiet Krijnen Malle naar kwartfina­le van beker: “Het was een thriller­winst, maar uiteinde­lijk wel verdiend”

  Vooraf werd het bekertreffen tussen Hamme en Malle aangestipt als ‘boeiend en evenwichtig’. Dat beeld werd werkelijkheid in de match. Malle opende sterk, maar zag de thuisploeg terugkomen op het einde van de veertig minuten. In de penaltyreeks haalden de Kempenaars het met 2-3, zodat de kwalificatie voor de kwartfinale een feit was.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Yani Stevenheydens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”
  autosport

  Yani Stevenhey­dens treedt dankzij de RACB in de voetsporen van Stoffel Vandoorne: “Mijn leven zal er vanaf nu helemaal anders uitzien”

  De zes finalisten van het stuurwiel van de nationale autosportfederatie RACB kwamen afgelopen dinsdag en woensdag samen op het Bugatti Circuit van het Franse Le Mans, om er met een voor hen helemaal nieuwe Formule 4-bolide uit te maken wie in de voetsporen van Stoffel Vandoorne mag treden. Onder het waakzame oog van de jury – onder leiding van uitgerekend Stoffel Vandoorne – was het Yani Stevenheydens (16 jaar) die het nieuwe Stuurwiel van het RACB National Team wist te veroveren. De jongeman uit Westrode wordt zo niet alleen lid van het RNT, maar mag volgend jaar ook het Franse F4-kampioenschap afwerken.