Mathias Voste: “Het niveau is goed voor nu, maar misschien niet goed genoeg voor de komende weken.”
Volledig scherm
Mathias Voste: “Het niveau is goed voor nu, maar misschien niet goed genoeg voor de komende weken.” © ANP

Mathias Vosté sluit EK sprint als achtste af: “Tweede plek op duizend meter maakt heel weekend goed”

SchaatsenMet een achtste plaats op het EK schaatsen sprint deed Bruggeling Mathias Vosté het afgelopen weekend in Heerenveen zeker aardig. De 26-jarige Vosté zette vooral op zijn tweede 1000 meter, waar hij als tweede eindigde, een prima prestatie neer. 

 1. Oud-spelers Didier Dheedene en Jurgen Cavens wikken Beerschots play-offkansen: “Stevig blok en enthousiasme kunnen verschil maken”
  Voetbal 1A

  Oud-spe­lers Didier Dheedene en Jurgen Cavens wikken Beerschots play-offkansen: “Stevig blok en enthousias­me kunnen verschil maken”

  ‘Don’t mention the play-offs’. Hoewel Beerschot op zes matchen van het einde op slechts drie punten van de derde plek staat, zwijgt men op het Kiel de play-offs liever dood. Wij vroegen oud-spelers Didier Dheedene en Jurgen Cavens dan maar hoe ze Beerschots kansen inschatten. “Top vier is niet onmogelijk”, stelt Dheedene. “Top acht zou al fantastisch zijn”, tempert Cavens.
 2. Berchems kapitein Roy Mauro klaar voor nieuw avontuur bij SK Londerzeel: “Wou nog zo hoog mogelijk actief blijven in een sterke ploeg met de nodige ambitie”
  Voetbal Tweede nationale B

  Berchems kapitein Roy Mauro klaar voor nieuw avontuur bij SK Londerzeel: “Wou nog zo hoog mogelijk actief blijven in een sterke ploeg met de nodige ambitie”

  Het huiswerk bij tweedenationaler SK Londerzeel was zoals eerder aangehaald snel klaar. Het merendeel van de kern bleef, maar dat nam niet weg dat er toch enkele gerichte transfers werden gedaan. Eén daarvan is de komst van centrale verdediger Roy Mauro, de voorbije vijf seizoenen actief bij reeksgenoot Berchem Sport. En erg goed op de hoogte van de spelerskern van SK, zo zal blijken.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"