Mathias Vercauteren (rechts) vorige zaterdag in een verbeten duel met Ninovieter Menco Deryck. Op de Kloppers leed Oudenaarde een zesde competitienederlaag.
Volledig scherm
Mathias Vercauteren (rechts) vorige zaterdag in een verbeten duel met Ninovieter Menco Deryck. Op de Kloppers leed Oudenaarde een zesde competitienederlaag. © Geert De Rycke

Mathias Vercauteren (KSV Oudenaarde): “Ex-ploeg Dikkelvenne zal na trainerswissel op scherp staan, maar ik ook”

Op speeldag acht moet (!) KSV Oudenaarde operatie behoud aanvangen. De middenmoot bereiken zal nog zijn tijd duren want de geelhemden sprokkelden slechts drie punten. Zaterdagvond zakt KSC Dikkelvenne naar Oudenaarde af.

 1. Joren Lamers (Sezoens Bocholt): “Op basis van tweede helft verdiende zege in Visé”

  Joren Lamers (Sezoens Bocholt): “Op basis van tweede helft verdiende zege in Visé”

  In de strijd voor de eerste plaats moesten de mannen van trainer Bart Lenders winnen bij rivaal Visé. Dit seizoen is het blijkbaar een overgangsjaar voor de Luikenaars, want ze gaan de strijd om het ticket voor de Final Four waarschijnlijk verliezen. Sezoens Bocholt schoot moeizaam uit de startblokken, maar na een denderende tweede helft werd het nog een ruime 23-30 overwinning. Man van de match was rots in de branding Joren Lamers.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.