Coach Mathias Smet kijkt met gemengde gevoelens terug op de eerste maanden van de competitie: "Overal konden we ons mannetje staan. Maar de elf punten die we pakten sinds ik overnam, zijn er drie te weinig."
Volledig scherm
Coach Mathias Smet kijkt met gemengde gevoelens terug op de eerste maanden van de competitie: "Overal konden we ons mannetje staan. Maar de elf punten die we pakten sinds ik overnam, zijn er drie te weinig." © Geert De Rycke

Mathias Smet (Svelta Melsele) blikt terug op eerste luik van de competitie: “De elf punten sinds mijn komst zijn er drie te weinig”

voetbal derde nationale AHet nieuwe seizoen bracht weinig soelaas voor Svelta Melsele. Drie keer gewonnen in zestien wedstrijden en het slechtste doelpuntensaldo van de reeks. Als voorlaatste de winterstop in. Maar cijfers zeggen ook niet alles. Dus, vandaar: de heenronde van Svelta door de ogen coach Mathias Smet. “We hebben minder gekregen dan we verdienden.”

 1. KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provinciale: “Gerechtigheid is geschied”
  Eindronde

  KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provincia­le: “Gerechtig­heid is geschied”

  Eind goed, al goed. Na de verloren titelmatch op het veld van Borsbeke is KSV Sottegem er toch in tweede zit in geslaagd om de verdiende promotie naar eerste provinciale af te dwingen. In een nagelbijter voor meer dan duizend toeschouwers tegen Denderleeuw zorgde Van De Maele tien minuten voor affluiten voor dé verlossing. Een waar volksfeest barstte los in Erwetegem, waar Sottegem een dolle feestnacht inging.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.