Mathias de Wolf (l.) viert de promotie met ploegmaats Thibo Baeten, Kevin Bukusu en Anton Fase.
Volledig scherm
Mathias de Wolf (l.) viert de promotie met ploegmaats Thibo Baeten, Kevin Bukusu en Anton Fase. © Photo News

Mathias De Wolf wint play-offs met NEC Nijmegen en promoveert naar Eredivisie: “Een onbeschrijfelijk gevoel”

voetbal belgen in het buitenlandMathias De Wolf’s eerste seizoen bij ‘de grote jongens’ kende afgelopen weekend een geweldige apotheose. De 19-jarige middenvelder uit Haasrode verhuisde vorige zomer van Club NXT naar NEC Nijmegen waarmee hij zondagnamiddag de finalewedstrijd van de play-offs tegen NAC Breda won (1-2) en promoveert naar de Eredivisie.

  1. Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale A

    Jasper Cornillie en KM Torhout staan er beter voor na twee zeges op rij, maar: “We moeten nog punten pakken om het behoud te verzekeren”

    KM Torhout zat na een nul op twaalf even in een benarde situatie in tweede nationale A, waar het terugzakte tot de zestiende plaats in het klassement. Na een knappe 0-1-overwinning op het veld van Eendracht Aalst en een ruime 4-0-zege tegen RC Gent, klom de Velodroomformatie de voorbije weken echter opnieuw op tot een veilige dertiende plaats, al is het behoud, met nog zeven wedstrijden te gaan, allerminst een zekerheid. De ploeg van Jasper Cornillie trekt deze zondag naar subtopper Merelbeke, dat zesde staat.