Britt Brebels (foto) speelt zaterdag op de Masters in halve finale tegen Fleur Kellens. Voor de winnares wacht in finale een hele uitdaging tegen Nanou Thys.
Volledig scherm
Britt Brebels (foto) speelt zaterdag op de Masters in halve finale tegen Fleur Kellens. Voor de winnares wacht in finale een hele uitdaging tegen Nanou Thys. © Borgerhoff

Masters gewestelijk criterium op Lommelse TC: Champagne en Thys willen knap seizoen bevestigen

TennisDit weekend wordt op de banen van Lommelse TC de Masters van het gewestelijk enkelcriterium afgewerkt. Het zijn Niels Champagne (Tennisdel Genk) en Nanou Thys (TC Diest) die in de tweede categorie in de eindstand als primus eindigden en meteen in finale staan. Vier spelers van de organiserende club mogen in eigen huis proberen om de gewestelijke kroon te veroveren.

  1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
    Mijntelco

    Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

    In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.