Vlnr Eliot van Dierendonck (winnaar M4), Jorik Cleenewerck (finalist M4) en Joyce Slabbinck (winnares V4).
Volledig scherm
Vlnr Eliot van Dierendonck (winnaar M4), Jorik Cleenewerck (finalist M4) en Joyce Slabbinck (winnares V4). © Philippe Bourez

Masters enkelcriterium op TC De Koddaert: eindzeges voor Lucas Bogaert en Claudia Duysburgh

tennisOp de indoorbanen van TC De Koddaert werden de voorbije week de masters van het enkelcriterium van West-Vlaanderen gespeeld. Die masters vinden traditioneel indoor plaats omdat straks ook de nationale eindronde een indoorevenement is. Zo kan ons gewest zijn allerbeste indoorspelers naar dit nationaal evenement afvaardigen.

 1. Stijn Morand (VDK Gent): “Overwinning tegen Tchalou belangrijk voor ontwikkeling team”
  Volleybal Liga A vrouwen

  Stijn Morand (VDK Gent): “Overwin­ning tegen Tchalou belangrijk voor ontwikke­ling team”

  VDK Gent heeft zijn ongeslagen status kunnen behouden na de moeilijke verplaatsing naar Tchalou Volley. De Gentse ploeg werd niet alleen geconfronteerd met de ellenlange file op de E40 - met de afbraak van de drie rijstroken vanaf Merelbeke tot Aalst - maar ze kreeg zaterdagavond bovendien een vastberaden thuisploeg tegenover zich in de kleine ‘Shape N Go’ arena van Thuillies. Na de felbevochten zege staat het team van coach Morand aan de leiding van de Liga.
 1. Invaller Ybe Vanderhoeft (Wellen) laat wedstrijdbeeld kantelen: “Ik wou die vrijschop lekker binnen laten draaien en het lukte nog ook”
  voetbal derde nationale B

  Invaller Ybe Vander­hoeft (Wellen) laat wedstrijd­beeld kantelen: “Ik wou die vrijschop lekker binnen laten draaien en het lukte nog ook”

  Toen Schoonbeek-Beverst zich vlak na de pauze weer langszij knokte, leek het wel alsof de derby tegen Wellen ook meteen beslecht was. Twee teams, die doorgaans voetballende oplossingen verkiezen, beperkten zich van dan af tot bikkelen. Gelukkig was er bij de bezoekers invaller Ybe Vanderhoeft, die meteen na zijn invalbeurt voor de 1-2-voorsprong tekende. In de slotfase werd op hem de fout gemaakt, die Poell vanop de stip kans gaf om de eindscore vast te leggen.